Как да обновим R4i SDHC RTS за да работи на Nintendo 3DS/3DS XL с фърмуер 6.1.0-12?

ФЛАШКАРТАТА ТРЯБВА ДА ИМА НАДПИС RTS ВЪРХУ ЕТИКЕТА! АКО НЯМА ЗНАЧИ ЗА МОМЕНТА НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ НА 6.1.0-12 И НЕ СЛАГАЙТЕ КЕРНЕЛ ВЕРСИЯ 1.71!

За да направите така, че вашата флашкарта R4i SDHC 3DS да работи на конзоли Nintendo 3DS/3DS XL с новата версия на фърмуера 6.1.0-12, са Ви нужни следните неща:

1. Конзола, на която в момента картата работи т.е. това може да е Вашата конзола, ако не сте я обновили до 6.1.0-12 или друга конзола, която не е обновена до 6.1.0-12 и картата работи на нея.Конзолата може да не е 3DS, може да е всеки един модел DS.
2. Новата версия на кернела, която може да изтеглите от ТУК.
3. Извадете MicroSD картата, която ползвате и я включете към компютъра.Трябва да я форматирате, така че си запазете папката с игрите на компютъра.Форматирайте картата след това.
4. Разархивирайте версията на кернела и копирайте разархивираното в главната директория на MicroSD картата.Това са папките R4iMenu, moonshl2, moonmemo и файла R4.DAT.
5. Извадете MicroSD картата от компютъра и я пъхнете я във Вашата R4i SDHC 3DS карта.След това я сложете в конзолата и я стартирайте.Следвайте инструкцията от картинките.

6. Ако стъпка 3 липсва при вас т.е. липсва опцията START, това означава, че картата все още не поддържа този ъпдейт. Изчакайте още малко, ще излезне допълнителен пач.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski