Как да играем 3D игри с флашкарта Gateway 3DS?

Това е ръководство как да играем игри с флашкарта Gataway 3DS.

1. Махнете SD-картата от конзолата. Всяка 3DS конзола се продава с 2 или 4GB SD карта в нея, която служи за разширителна памет. Ако нямате такава карта ще трябва да си купите. Изтеглете този файл и след това го копирайте в главната директория на SD картата. После си сложете SD картата обратно в конзолата.

2. Трябват ви две на брой MicroSD карти. Едната може да бъде и 1GB, не е задължително да е голяма.На нея се слагат файловете за синята карта, която се ползва за подготовка на конзолата.Може да свалите въпросните файлове от тук. Разархивирайте файла и копирайте съдържанието му в главната директория на MicroSD картата.
След това сложете синята флашкарта в конзолата и я стартирайте. После стартирайте Gateway инсталатора. След като се инсталира махнете картата от конзолата. Тази стъпка трябва да се прави всеки път след като включите конзолата. Това подготвя конзолата за Gateway режим.

3. Третата стъпка вкарва конзолата в режим Gateway. Отидете на System Settings -> Other Settings -> Profile -> Nintendo DS Profile. Изчакайте конзолата да се рестартира.Това ще отнеме до 10 секунди. След като се рестартира конзолата вече е в режим Gateway. Тази стъпка също трябва да се повтаря всеки път след като преминете след стъпката със синята карта.

4. Качване на 3D игра на MicroSD картата. Вземете другата MicroSD карта. Хубаво е тя да е 16GB за да може да се събират на нея и най-големите игри. Качването става посредством програмата win32diskimager. Може да я свалите от тук. Задължително е първо да вкарате MicroSD картата в компютъра. Разархивирайте и стартирайте файла Win32DiskImager. Програмата ще открие картата.

- Изберете директорията в която се намира играта и отдолу сложете отметката на All Files за да може да видите играта

- Изберете играта и я заредете в програмата

- Уверете се още веднъж, че буквата, на която излиза MicroSD картата е правилната, защото картата всеки път се форматира преди да се зареди играта на нея

- Натиснете бутона Write за да запишете играта на MicroSD картата. Потвърдете с Yes на прозореца, който ще излезе.

След като програмата изпише Write Successful може да сложите MicroSD картата в червената флашкарта и ако конзолата е в Gateway режим може да играете.


 


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski