Как да играем игри с Cobra ODE?

За да играете игри на PS3 с Cobra ODE ви трябва външен USB хард диск форматиран под файлова система NTFS или голяма флашка пак форматирана под NTFS.

Изтеглете тези два файла тук и тук и след това ги разархивирайте.Направете папка с името COBRA (така, както го виждате с главни букви) и копирайте разархивираното в папката. Направете още една папка с име PS3_GAMES. Там се слагат готовите .iso файлове. Може да конвертирате игрите в .iso по този начин.

Отзад на конзолата ще видите монтирана допълнителната платка в USB входа, в който трябва да включите външния хард диск. На платката има едно ключе за превключване на режимите на конзолата. Когато е в позиция EMU, Cobra ODE работи, а в другия режим конзолата си е в нормално състояние. НИКОГА НЕ ПРЕВКЛЮЧВАЙТЕ КЛЮЧЕТО ДОКАТО КОНЗОЛАТА РАБОТИ, ПРАВЕТЕ ТОВА САМО, КОГАТО КОНЗОЛАТА Е ИЗКЛЮЧЕНА.

Сложете ключето на позиция EMU и вкарайте хард диска в USB порта. Светлината на диода ще се промени от червена на зелена. Зеленото означава, че конзолата е разпознала хард диска. След това включете конзолата и след като зареди сложете някаква оригинална игра в нея. Ако сте направили всичко правилно ще видите Cobra Manager на мястото на оригиналния диск. Стартирайте го и ще видите игрите, които са качени на диска. Изберете игра с бутона X и изчакайте.Конзолата ще се върне в нормалното меню и на мястото на оригиналния диск ще видите играта, която сте избрали. Светлината на платката отзад вече ще е синя. Ако нещо не е наред ще видите изписана грешка на мястото на оригиналния диск. За да смените играта се върнете в менюто и след това извадете и пак вкарайте оригиналния диск. Cobra Manager ще се зареди отново.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski