Как да подкараме Watch Dogs?

Това е ръководство как да подкараме играта Watch Dogs на хакната конзола Xbox 360. Минимална версия на дашборда 2.0.16537.

За LT3.0 хак.

  Запишете двата диска.Ако нямате вътрешен хард диск към конзолата вземете една 8GB (или по-голяма) флашка и я сложете в конзолата.Форматирайте я през менюто System -> Storage -> изберете USB Storage Device и след това опцията Configure Now. Така ще имате място, на което да инсталирате първия диск.След като се инсталира сложете втория диск в конзолата и играйте.
 

За RGH хак

 И двата диска трябва да се екстракнат с програмата Xbox Image Browser. Как се работи с нея може да видите тук. След като ги екстракнете отворете папката на първия диск. Ще видите две папки installation1 и instalatilon2. Влезте в първата и копирайте съдържанието и (папката worlds) в главната директория на втория диск. След това влезте и в installation2 и пак копирайте съдържанието в главната директория на втория диск. След това копирайте и останалите файлове от първия диск в директорията на втория. След копирането файловете на втория диск трябва да изглеждат така:

В зависимост от това кой релииз сте свалили може да има различни файлове за различните езици. Ако ползвате Free Style Dashboard за стартиране на игрите изтриите файла default.xex (може да не го триете, а да си го запазите някъде, ако в бъдеще смятате да правите Title Updates на играта) и преименувайте файла game.xex на default.xex. После качете този втори диск на флашка, външен диск или вътрешен и вече може да играете.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski