Как да свалим обложките на игрите във Freestyle 3?

За да свалите обложките (картинките) на игрите на вашата конзола трябва първо да и пуснете Интернет. Това се прави през нормалния дашборд в менюто Network Settings. Поради вградената защита на програмата Dash Launch при последващият тест на връзката конзолата ще каже, че няма Интернет достъп. Това не трябва да ви притеснява. Върнете се във Freestyle 3 менюто и отидете при игрите. Цъкнете върху някоя и след това натиснете жълтия (Y) бутон на джойстика. Потърсете опцията Refresh Artwork и натиснете върху нея с А бутона. Обложката на играта ще се свали. Повторете същото и за останалите игри. Имайте впредвид, че някои игри нямат обложки качени на сървъра, те ще си останат празни.

Обновено - поради това, че сървъра, на който бяха обложките е спрян горния метод не работи. Може ръчно да свалите обложките на игрите, които искате от сайта www.xboxunity.com. Качването им на конзолата става по следния начин:

1. Свържете конзолата с рутер - може да ползвате Wi-Fi или кабел както ви е по-лесно.

2. Вижте кой ip адрес взима конзолата от рутера - изписва се долу в левия ъгъл на екрана на телевизора.

3. Напишете ip адреса в браузъра на компютъра - примерно 192.168.0.105.Ще ви излезне меню където да напишете user и password. Напишете и на двете места f3http

4. Отидете на Game List и ще видите всички игри качени на конзолата. Изберете тази, на която искате да качите обложка. Скролнете надолу и ще видите опцията Full Box Art. Там има бутон browse, от който може да изберете файла с обложката.

5. Повторете стъпка 4 за всяка игра, на която искате да качите обложка.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski