Как да активираме хака на PS4 с модчип ESP8266?

Чип ESP8266 представлява Wi-FI модул, който може да се използва като "фалшив" рутер. С негова помощ може да се активира експлойта за PS4 конзолите без да се налага самата конзола да бъде свързана към мрежа и работещ компютър. За целта чипа трябва предварително да е програмиран. След като имате такъв чип свързването му е много лесно.

1. Включете чипа към MicroUSB кабел (може да ползвате кабела с който си зареждате контролера), а кабела може да включите към USB порт на конзолата, зарядно за телефон или работещ в момента компютър.

2. В менюто на конзолата отидете на Settings -> Network -> Configure Internet Connection -> Wi-Fi -> Easy. Изберете първата мрежа, която ви излезне с име ESP8266XploitHost.

3. Паролата за връзката е PS4xploit. След установяване и тестване на връзката трябва да видите екрана като на снимката долу

4. Следва aктивиране на експлойта. Отидете пак на Settings -> User Guide и активирайте User Guide.

5. Ще се зареди екрана от снимката долу.

6. Това, което трябва да изберете e най-вляво на екрана Mira + Hen. Eксплойта ще даде грешка There is not enough system memory един - два пъти, но накрая ще се активира и трябва да натиснете ОК на съобщението за GDPR.
Натиснете PS бутона на джойстика за да излезнете от браузъра и отидете отново на Settings, където най-отдолу ще видите опцията Debug Settings. Tова означава, че хака е активиран успешно.

Сега вече може да изключите чипа от USB кабела. Ще трябва да го включите пак следващия път, когато включите конзолата. Следвайте стъпките от четвъртата надолу. Това трябва да се прави на всяко включване на конзолата, тъй като хака е непостоянен и се изключва с изключване на конзолата.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski