Как да стартираме игри за Nintendo Wii с модчип Wiikey Fusion?

Пускането на резервните копия на игрите с чип Wiikey Fusion става по следният начин:
1.Поставете картата в SD слота на Wiikey Fusion и стартирайте вашата конзола.Ако конзолата работи в момента ще трябва да я изключите и пак да я включите.
2.Ще видите в Disc Channel-a ще се появи игра за Нинтендо Game Cube.Стартирайте я.
3.Менюто на Wiikey Fusion ще се зареди.Използвайте reset бутона на конзолата за да прехвърляте игрите, които са записани на картата.Когато стигнете до избраната от вас игра задръжте бутона reset за около 2-3 секунди.Конзолата ще се рестартира.
4.Когато менюто зареди отново ще видите в Disc Channel-a избраната от вас игра.Понякога играта не се появява веднага за това може да влезнете в Disc Channel.Там ще видите картинка как диск се завърта и играта ще зареди. Стартирайте я и играйте.
5.Ако искате да смените играта, която играете натиснете "home" бутона на вашия Wii Remote и изберете "Wii Menu".Когато менюто се зареди натиснете "eject" бутона на конзолата.Може да се наложи рестартиране на конзолата преди да изберете друга игра от SD картата.
Фърмуера на новият модчип Wiikey Fusion може да се обновява посредством SD карта като файла трябва да се копира на картата с програмата WBFS Manager. Ъпдейтът може да бъде изтеглен от секция Downloads на официалния сайт на Wiikey Fusion, като новото е, че трябва да се регистрирате както и да си запишете серииният номер на вашият чип (може да го видите в менюто в горния десен ъгъл на екрана).Подробна инструкция как да обновите фърмуера на модчип Wiikey Fusion може да видите тук.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski