Как да пуснем Call Of Duty:Black Ops на PlayStation 3 с модчип PS3Key?

Това е ръководство за това как да играем играта Call Of Duty:Black Ops на конзола Sony PlayStation 3 с модчип
Ps3Key.Както повечето от вас знаят това е първата игра изискваща версия на фърмуера 3.50 на конзолата.
Това ръководство се отнася за версиите на играта както следва: BLES01031, BLUS30591 и BLES01032.Ако вашата версия на играта е друга пак има начин да я подкарате, но е доста по-сложен за това ще изчакаме по-лесен преди да го обясним тук.Все пак за тези от вас, които са любопитни може да разгледате тук.
1.Обновете фърмуера на вашия модчип с версия 4.3.Как да направите това може да видите тук.
2.За версия BLES01031 изтеглете този файл, за версия BLUS30591 този и за версия BLES01032 този.
3.Ако вече сте качили играта на вашия диск от където по принцип играете игрите си и сте инсталирали ъпдейта на играта трябва да го махнете.Ако не сте преминете на стъпка 4.Това става като отидете на вашето Game XMB menu, отидете най-отгоре до иконата Game Data Utility, изберете Call-Duty Black OPS и го изтриите.
4.Разархивирайте сваленото.
5.Трябва да прекопирате файловете, които разархивирахте вътре в папката на играта GAMEZ\BLES01031\PS3_GAME.Търсете файловете един по един вътре в директорията PS3_GAME и поддиректориите и ги прекопирайте всички.Ако вече сте качили играта на вътрешния твърд диск използвайте FTP мениджъра, ако ползвате външен диск просто го закачете пак към компютъра ви, ако играта е на него или прекопирайте файловете преди да качите играта на диска.
6.Използвайте вашия Backup Manager за да стартирате играта.Не забравяйте да сложите диск с произволна игра в Blu-ray устройството на конзолата, защото Call Of Duty:Black Ops го изисква.Ако използвате Gaia Manager е възможно да ви каже, че файла EBOOT.BIN не е намерен и ще попита дали искате да фиксира проблема.Позволете на програмата да фиксира проблема.
Не забравяйте още, че за момента е опасно да влизате в PSN, защото не се знае още какви ще са последствията за конзолата Ви.
 


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski