Как да обновим R4i SDHC 3DS за да работи на фърмуер 2.0.0 за Nintendo 3DS?

За да направите така, че вашата флашкарта R4i SDHC 3DS версия 1.4.2 да работи на конзоли Nintendo 3DS с новата версия на фърмуера 2.0.0, са Ви нужни следните неща:

1. Конзола, на която в момента картата работи т.е. това може да е Вашата конзола, ако не сте я обновили до 2.0.0 или друга конзола, която не е обновена до 2.0.0 и картата работи на нея.
2. Двете нови обновления за картата, версията на кернела може да изтеглите от тук, а самото обновление изтеглете от тук.
3. Извадете MicroSD картата, която ползвате и я включете към компютъра.Трябва да я форматирате, така че си запазете папката с игрите на компютъра.Форматирайте картата след това.
4. Разархивирайте версията на кернела и копирайте разархивираното в главната директория на MicroSD картата.Това са папките R4iMenu, moonshl2, moonmemo и файла R4.DAT.
5. Разархивирайте обновлението (fwupv20a.nds) и копирайте файлът fwupv20а.nds в главната директория на MicroSD картата.
6. Извадете MicroSD картата от компютъра и я пъхнете я във Вашата R4i SDHC 3DS карта.След това в сложете в конзолата и я стартирайте.Влезте в Games и ще видите обновлението.Натиснете бутонът "А" и изчакайте обновлението да завърши.Докато се обновява не изключвайте конзолата или не вадете флашкартата от нея.Това може да повреди флашкартата.
7.Сега вече може да обновите Вашата конзола до версия 2.0.0, ако желаете.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski