Как да обновим R4i SDHC 3DS за да работи на фърмуер 1.4.4 за Nintendo DSi?

За да направите така, че вашата флашкарта R4i SDHC версия 1.4,1.4.1 или 1.4.2 да работи на конзоли Nintendo DSi с новата версия на фърмуера 1.4.4, са Ви нужни следните неща:

1. Конзола, на която в момента картата работи т.е. това може да е Вашата конзола, ако не сте я обновили до 1.4.4 или друга конзола, която не е обновена до 1.4.4 и картата работи на нея.
2. Новата версия на кернела, която може да изтеглите от тук.
3. Извадете MicroSD картата, която ползвате и я включете към компютъра.Трябва да я форматирате, така че си запазете папката с игрите на компютъра.Форматирайте картата след това.
4. Разархивирайте версията на кернела и копирайте разархивираното в главната директория на MicroSD картата.Това са папките R4iMenu, moonshl2, moonmemo и файла R4.DAT.
5. Извадете MicroSD картата от компютъра и я пъхнете я във Вашата R4i SDHC карта.След това я сложете в конзолата и я стартирайте.Следвайте инструкцията от картинките.

За съжаление част от картите все още не поддържат обовлението.Ако видите последната картинка на Вашата конзола значи картата Ви е от тези.В момента се работи по решаването на този проблем.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski