Новини

PS5 на 19 ноември за 1000 лв
17.09.2020
Сони обяви официално на вчерашното си събитие PlayStation 5 Showcase цената и датата на излизане на новата конзола PlayStation 5. По-хубавата версия с Blu-ray дисково устройство щe се тъpгyвa зa $499.99 / €499.99, cъoтвeтнo в CAЩ и Eвpoпa.В България очакваме цената да е 1000 лв. Дигитaлнaтa вepcия бeз диcĸoвo устройство щe бъдe нa цeнa oт $399.99 / €399.99. B CAЩ, Канада, Meĸcиĸo, Aвcтpaлия, Hoвa Зeлaндия и Южнa Корея ĸoнзoлaтa щe се пoяви нa 12-ти нoeмвpи. Toвa e двa дни cлeд пoявaтa нa нoвитe ĸoнзoли нa Місrоѕоft. B останалите чacти нa cвeтa, дaтaтa нa излизaнe e 19-ти нoeмвpи.
Зaĸлючeниeтo e, чe Ѕоnу РlауЅtаtіоn 5 и Хbох Ѕеrіеѕ Х щe се пpoдaвaт нa eднa цeнa. Πpи дигитaлнитe вepcии, Хbох Ѕеrіеѕ Ѕ ще бъде със $100 пo-ниcĸa цeнa, но там и хардуера на конзолата ще бъде по-слаб и реално ще е бюджетен модел.
Дpyгoтo нeщo, ĸoeтo бeшe пoĸaзaнo пo вpeмe нa cъбитиeтo e услуга, ĸoятo се нapичa РlауЅtаtіоn Рluѕ Соllесtіоn. Toвa e ĸoлeĸция oт РЅ4 зaглaвия, ĸoитo щe мoгaт дa бъдaт игpaни нa нoвaтa ĸoнзoлa. Уcлyгaтa e чacт oт РlауЅtаtіоn Рluѕ aбoнaмeнтa. Bиждaт се зaглaвия ĸaтo Gоd оf Wаr, Uncharted 4, Тhе Lаѕt оf Uѕ Rеmаѕtеrеd, Ваttlеfіеld 1, Моnѕtеr Нuntеr Wоrld, Fаllоut 4, Fіnаl Fаntаѕу, Dауѕ Gоnе, Вlооdbоrnе и дpyги.
Цените на допълнителните аксесоари също станаха известни. Безжичния DualSence Wireless Controller ще може да се купи за €69, докато PULSE 3D безжичните слушалки ще са налични за €99. Ако желаете да купите отделно HD камера модул с два 1080p сензора ще трябва да платите €59,99. Допълнителната зарядна станция, която може да зарежда едновременно два безжични контролера за конзолата ще може да се купи за €29. Последният аксесоар е Media Remote, който е с цена от €29.
Списъкът с първите игри включва Demon's Souls, Destruction All Stars, Marvel's Spider-Man: Miles Morales и Ultimate Edition, както и Sackboy A Big Adventure. Компанията обяви, че при старта на продажбите ще е достъпна и Fortnite, а следващата игра в серията God of War ще излезе догодина.
 

PS4 6.72 Jailbreak е пуснат от Sleirsgoevy
21.07.2020
 
 
Преди два дни беше пуснат новия Jailbreak за версия на фърмуера 6.72 на PS4. За съжаление този хак, както и няколко пуснати от други девелопери (DarkModder, hakkuraifu) за момента не работят никак стабилно. Трябват няколко опита за стартиране на експлойта, като при всеки неуспешен конзолата се изключва, което може да доведе до повреда във файловата система на хард диска на конзолата, а понякога във самия хард диск. Лично аз успях да подкарам първия Jailbreak на Sleirsgoevy от третия път, в момента има нова версия на този Jailbreak от същия девелопър, но и тя не е кой знае колко по-добре (този път конзолата забива при работа и при опит да се влезе в Debug Settings). Като, че ли най-добре за момента работи версията на DarkModder, но и там има какво още да се желае. Тези от вас, които желаят да позват новия Jailbreak съветваме да останат на 5.05 за момента. До няколко дни ще излезе вече стабилна версия за 6.72.

Нов хак за PS4 се задава на хоризонта
08.07.2020

След повече от две годишно чакане е напът да се появи нова хакната версия на софтуера на Sony PlayStation 4. Един от ветераните на сцената TheFlow пусна вчера кернел експлойт, работещ на версия на софтуера на PS4 до 7.02. За момента обаче работещ jailbreak за конзолата може да бъде създаден само за версия на софтуера 6.72 тъй като за нея има webkit експлойт (дупка в браузъра на конзолата, чрез която се стартира кернел експлойта). Това ще даде възможност да се играят още над 1000 игри, чиято дата на излизане е почти до края на 2019 г. , включително Marvel Spiderman и Red Dead Redemption 2, а ако бъде намерен Webkit експлойт за версия 7.02 ще могат да се играят всички игри излезнали до април 2020 г. Създателят на предишния хак за PS4 - SpecterDev - в момента работи усилено върху интегрирането на новия експлойт и пускането на работещ jailbreak е само въпрос на време.


Как да купим конзола на изплащане?
03.02.2020

Това е кратко ръководство как да кандидатствате за одобрение за конзола на изплащане от нашия сайт. За такова е нужно да сте над 18 г. и да имате валидна лична карта. Заявката и подписване на договора след одобрение става изцяло онлайн и по телефона. След изпращане на заявката в рамките на един-два работни дни с вас ще се свърже представител на TBI bank и след това, ако сте одобрени ще се свържем с вас и ние. Ако сте от София може да дойдете на място в нашия офис в Дружба 1, ако не сте изпращаме желаната конзола по куриер, като единственото, което заплащате е доставката на конзолата. Линка за изпращане на заявка е тук, а по-долу е обяснено какво трябва да попълните, ако се затрудните.

1. В полето "име на продукта/услугата, която искате да закупите" напишете PlayStation.

2. В другите полета - бройките в случая една и цената на конзолата примерно 420 лв.

3. След това натиснете "добави в кошницата".

4. На следващата страница изберете периода, за който желаете да става изплащането и евентуално, ако желаете да има първоначална вноска. Ако има такава, то тя ще бъде дължима към момента на получаване на конзолата, а останалото ще се разпредели в периода за изплащане.

5. На последната страница сложете първите две отметки и след това отдолу напишете вашите данни - име, телефон и т.н. след което натискате бутона "изпрати заявката".


Sony PS5 - новини, слухове, спецификации
24.09.2019

Тъй като Sony се "скриха" тази година от E3 (най-голямото изложение за ентъртеймънт и забавления) няма много подобности относно следващото поколение конзоли PlayStation. За сега е извесно, че PS4 ще има наследник и дали в крайна сметка се нарича PS5, PlayStation 5 или по друг начин няма значение, но определено ще бъде по-хубав, по-мощен и по-добър.

Ето всичко, което знаем за PS5 досега и това, което се надяваме, че ще бъде разкрито по-близо до старта.

На първо място - новата конзола ще има оптичен четец или иначе казано дисковете все още не са отхвърлени.
Процесорът отново ще бъде 8-ядрен AMD, базиран на архитектура от трето поколение Ryzen, с графичен процесор, който ще взема най-доброто от семейството на Radeon Navi GPU; специална поръчкова SSD система за съхранение; 3D аудио; обратна съвместимост с PS4 игри и PSVR хардуер; 8K телевизионна поддръжка. Всичко това беше разкрито от топ инжинерът на PlayStation Марк Черни, човекът, който стои зад разработката на PS4, и сега отговаря за развитието на конзолата от следващо поколение.
Процесорът и видеото са подобни на тези масово използвани в Холивуд, техника, която се използва в големи бюджетни CGI зрелища, поставяйки в контекст нивото на визуална вярност, което можете да очаквате.
С 8K телевизионната поддръжка се предлага много по-подробни текстури и много по-големи такива. Новината за поръчковото SSD устройство беше лека изненада. Изчислено е, че новият SSD е 19 пъти по-бърз от традиционните SSD методи за съхранение.
Черни твърди, че новият аудио драйвер ще издава потапящ звук - особено ако използвате слушалки. Въпреки че подробностите остават неясни, очаквайте нещо, наподобяващо опита, видян с настройка на Dolby Atmos. Следващото поколение на конзолата на Sony също ще предложи подобрена производителност в облачни игри и цитат - "драстично подобрена мощност на графично представяне".
Има и слухове, че PS5 може да бъде обратно съвместим с PS4, PS3, PS2 и оригинален PlayStation, което означава, че библиотеката му за игри може да се простира чак до дните на славата от средата на 90-те. PS4 елементът на този слух вече е потвърден, както и поддръжката на PSVR. Sony също потвърди, че хората, които играят на PS5 ще могат да играят онлайн с хора, които играят на PS4 благодарение на мощната обратна съвместимост на новата конзола.

Дата на излизане - някои анализатори прогнозират, че датата на издаване на PlayStation 5 може да бъде около 2020 г. или 2021 г. Обичайният график за издаване на конзолните системи на Sony (октомври / ноември) прави края на 2020 г. най-вероятният залог - поставяне на PS5 в пряка конкуренция с Microsoft Xbox Project Scarlett ( която ще излезе в есента на 2020 г).

Цена - не по-малко от 800 лв в България, но според други слухове в щатите конзолата ще се продава за 600 долара, което ще направи цена в България - 1200 лв

Сони имат планирано събитие за 21 февруари 2020 г. тогава със сигурност ще разкрият всички бъдещи въпросителни около новата конзола.


страница 1 от 77
     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski