PES 2017 или FIFA 17

2016-07-11

Konami разкри кога ще излезе новият PES 2017 - на 15.09.2017 г. или две седмици преди FIFA 17. Феновете на Pro Evolution Soccer ще могат да се радват на подобрена физика - движението на топката ще е напълно съобразено с реалните физични закони, като същото важи за играчите и взаимодействието им с топката.От Konami са нарекли тази особеност Real Touch, като акцентът тук е реалистичното първо докосване на топката от играча.Японците са се постарали да доближат играта максимално до реалността, поне що се отнася до физичните закони.Освен това обаче PES 2017 ще разполага с нова графика и адаптивен изкуствен интелект.
PES 2017 ще е достъпна за PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One и PC, като играта ще предложи и други новости, свързани с режимите на игра.
FIFA 17 ще дебютира на 29 септември.
Това ще бъде първата FIFA, използваща енджинът Frostbite, така че очаквайте върхова графика, защото версията на Frostbite, която ще използва FIFA, стои в основата на последната Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst и новата Battlefield 1.Очакванията са да бъдат подобрени пасовете, а играта да предложи най-балансирания геймплей от FIFA 2011 насам.Ще има вкарани и нови първенства, като японската висша лига.Новост ще е и режимът The Journey, който по същество е сингъл плейър кампания, в която ще влезете в ролята на прохождащия и напълно измислен талант Алекс Хънтър, като целта ви ще е да го превърнете в най-добрия футболист в английската висша лига.FIFA 17 ще може да се играе на PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One и PC.

     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski