Wiikey Fusion официално излезе на пазара

2010-06-09

С удоволствие, Ви съобщаваме, че най-дългоочакваният чип за модификация на Нинтендо Wii вече е официално на пазара.След повече от 8 месеца разработка и тестване новият чип вече е наличен.Wiikey Fusion дава възможност за игра на вашите резервни копия на игри и през SD-карт слот.За съжаление на новите серии конзоли Wii ще се  поддържа само този начин на игра и няма да има възможност за игра през DVD- то.Ако не ви се занимава да записвате дискове то Wiikey Fusion e вашият чип.Трябва да преконвертирате .iso файловете в WBFS формат за да копирате повече игри на картата.Препоръчваме за записване на игри върху SD картата да се използва програмата WBFS Manager.Инструкции за използване, както и линк за сваляне на програмата можете да намерите тук. Към самия модчип има допълнителен (негов собствен) слот за SD карта, който се монтира отгоре или отзад на конзолата.
Пускането на резервните копия на игрите става по следният начин:
1.Поставете картата в SD слота на Wiikey Fusion и стартирайте вашата конзола.
2.Ще видите в Disc Channel-a ще се появи игра за Нинтендо Game Cube.Стартирайте я.
3.Менюто на Wiikey Fusion ще се зареди.Използвайте reset бутона на конзолата за да прехвърляте игрите, които са записани на картата.Когато стигнете до избраната от вас игра задръжте бутона reset за около 2-3 секунди.Конзолата ще се рестартира.
4.Когато менюто зареди отново ще видите в Disc Channel-a избраната от вас игра.Стартирайте я и играйте.
5.Ако искате дая смените играта, която играете отидете в Disc Channel и натиснете "eject" бутона на конзолата.Може да се наложи рестартиране на конзолата преди да изберете друга игра от SD картата.
Фърмуера на новият модчип Wiikey Fusion ще може да се обновява посредством SD карта като файла трябва да се копира на картата с програмата WBFS Manager. Ъпдейтът може да бъде изтеглен от секция Downloads на официалния сайт на Wiikey Fusion, като новото е, че трябва да се регистрирате както и да знаете серииният номер на вашият чип (може да го видите в менюто).Вече има две налични обновления.


Цената на модификация на конзола Nintendo Wii с новият чип е 130лв.За повече информация може да позвъните на нашите телефони.

     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski