Услуги

Отключване (хакване) на Nintendo DS, DSi, DSLite, DSi XL и 3DS.

Предлагаме отключване (хакване) на игрови конзоли Nintendo DS, DSi, DSLite, DSi XL и 3DS с помощта на флашкарта R4i SDHC 3DS.Цената включва флашкартата, MicroSD четец, както и 4GB MicroSD карта Kingston като необходимият софтуер е записан на нея.

* Nintendo 3DS може да се отключи само за игрите от старите DS конзоли.Новите 3D игри за момента не могат да се играят.

55.00лв.

Смяна на долен дисплей на Nintendo DS/DSLite/DSi.

Предлагаме смяна на долният дисплей за конзоли Nintendo DS/DSLite/DSi.За смяната се използва чисто нов оригинален LCD модул като се заменя и сензорният екран над него.

40.00лв.

Смяна на горен дисплей на Nintendo DS/DSLite/DSi.

Предлагаме смяна на горният дисплей за конзоли Nintendo DS/DSLite/DSi.За смяната се използва чисто нов оригинален LCD модул.

70.00лв.

Смяна на долен дисплей на Nintendo DSi XL/3DS.

Предлагаме смяна на долният дисплей за конзоли Nintendo DSi XL/3DS.За смяната се използва чисто нов оригинален LCD модул като се заменя и сензорният екран над него.

120.00лв.

Смяна на горен дисплей на Nintendo DSi XL/3DS.

Предлагаме смяна на горният дисплей за конзоли Nintendo DSi XL/3DS.За смяната се използва чисто нов оригинален LCD модул.

150.00лв.

Смяна на картовия четец на Nintendo DS.

Ако вашата конзола не разпознава картите с игри то вероятно проблема е в картовия четец.Предлагаме смяна на картовия четец на игрови конзоли Nintendo DS, DSLite, DSi, DSi LL и DSi XL.

30.00лв.

Смяна на цял кейс на Nintendo DS/DSLite/DSi.

Ако капака с горният дисплей на вашето Ninendo DS не застава на позиция, а се движи безразборно то пластамасата при пантата със сигурност е спукана.За да се ремонтира конзолата трябва да се смени целият външен кейс.Предлагаме смяна на целия кейс на Nintendo DS и DS Lite с нов такъв.Опции за различни цветове.

* цената включва новият кейс

80.00лв.

     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski