Dash Launch и FSD - инсталиране и конфигуриране

В това ръководство ще обясним как се инсталира и конфигурира програмата Dash Launch.Тя се използва главно за да ви стартира автоматично Free Style Dashboard, чрез който си пускате резервните копия на вашите игри.Това ръководсто е идеално и за тези от вас, който нямат вградена памет или хард диск на конзолите и ползват външно устройство за памет.

1. Вземете една флашка или външен хард диск (който задължително трябва да е форматиран във файлова система FAT 32) и изтеглете този фаил.Разархивирайте файла след като го изтеглите и сложете директорията Installer на флашката.

2. Свалете и разархивирайте това.След това разархивирайте и файла F3Rev58Release.Преименувайте папката на FSD и я копирайте на същото устройство.

3. Пъхнете устройството в някои от USB входовете на конзолата и стартирайте Xex Menu.Aко не знаете какво е Xex Menu вижте тук.

4. Навигирайте през Xex Menu до USB устройството, влезте в директорията Installer и стартирайте файла default.xex.Ще се появи опция да инсталирате Dash Launch.Направете го.

5. След инсталацията влезте в менюто Paths.На опцията Default трябва да сложите директорията FSD.Принципно новите версии на Dash Launch са направени по подразбиране да търсят FSD на USB устройство.Ако имате вътрешна памет или хард диск на конзолата може да копирате папката FSD на вътрешния хард диск.Това може да го направите през Xex Menu и чак тогава да конфигурирате Dash Launch-a.

6. На бутон А по подразбиране е зададено да се пуска оригиналният дашборд.На всеки един бутон принципно може да се зададете опция по избор.

7. След като приключите с настойките трябва да ги запаметите.Натиснете бутона RB на контролера.Ако имате хард диск навигирайте до него и след това натиснете бутон X на контролера.Това ще запамети настройките на него.Същото важи и ако имате вътрешна памет.Естествено може да запаметите настройките и на USB устройството, което ползвате.Така, когато то е включено в конзолата и я стартирате, тя ще зарежда директно FSD.Ако не е включено устройството в конзолата тя ще зарежда оригиналния дашборд.


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski