Как да обновим фърмуера на модчип Wiikey Fusion?

Обновяването на фърмуера на чип Wiikey Fusion става по следният начин:
1.Изтеглете наличното обновление от "members area" на сайта www.wiikey.cn.Изисква регистрация в сайта, за която ще Ви е нужен серииният номер на модчипа.Може да го видите в менюто му в горния десен ъгъл на екрана.Свалете това обновление, което съответства на региона на вашата конзола.
2.Разархивирайте файла, който свалихте.Ако нямате архиватор на Вашия компютър или той не работи може да изтеглите програмата 7zip от тук.
3.Копирайте фаила на SD карта с помощта на програмата WBFS Manager.Копирането става по същия начин както това на игрите.
4.Поставете картата в SD слота на Wiikey Fusion и стартирайте вашата конзола.Ако конзолата работи в момента ще трябва да я изключите и пак да я включите.
5.Ще видите в Disc Channel-a ще се появи игра за Нинтендо Game Cube.Стартирайте я.
6.Менюто на Wiikey Fusion ще се зареди.Използвайте reset бутона на конзолата за да прехвърляте игрите, които са записани на картата.Когато стигнете до обновлението задръжте бутона reset за около 2-3 секунди.Конзолата ще се рестартира.
7.Когато менюто зареди отново ще видите в Disc Channel-a отново игра за Nintendo Game Cube.Понякога играта не се появява веднага за това може да влезнете в Disc Channel.Там ще видите картинка как диск се завърта и играта ще зареди. Стартирайте я и изчакайте обновлението да се извърши.След като това стане конзолата ще се рестартира и вече отново може да играете игри.
 


     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski